• ГАНС на АПБ
  • Публикувана на
  • Прочетена 2484 пъти

CO2 медицински ГАНС

СО2 медицински ГАНС

(в солен разтвор)

Какво е ГАНС и за какво се използва

ГАНС е абревиатура (съкращение), произхождащо от английски език "«GANS - GAs in Nano-state of Solid», означаващо «Газ в твърдо нано състояние». Нарича се още «Нано състояние на твърдото вещество». Това са твърди частици (молекули) с кристална структура, с размери в нанометровия диапазон. Всяка частица от това вещество притежава мощно магнитно-гравитационно поле, което взаимодейства с всяка материя — вода, почва, растения, микро и макро организми, хора и животни. Частиците ГАНС наподобяват микроскопични слънца, отдаващи постоянна енергия в околната си среда. Така енергията им взаимодейства с по-слабите магнитно-гравитационни полета на клетките на растенията, хората и животните, подсилва ги и ги балансира. При използването на ГАНС, материята не се облъчва. Всяка жива клетка сама черпи от полето му толкова енергия, колкото е необходима за нейното самовъзстановяване по своя оригинален генетичен код, оптимално развитие и баланс. Болните клетки могат сами да се възстановяват без използването на лекарства.

Енергията на ГАНС-а се използва в здравеопазването, селското стопанство, овощарството, енергетиката и за производство на технически устройства и системи тип MaGrav. В зависимост от целта, за която е произведен, ГАНС-ът се съхранява във водна среда, солен разтвор или в сухо състояние.

Описание на продукта

Описаният в тази статия продукт CO2 медицински ГАНС е произведен в експериментална лаборатория на Асоциация Плазма България по технология на Фондация Кеше, като средство за постигане на енергиен баланс на клетъчно ниво. Продуктът е подходящ за здравни цели. Не се консумира директно. С него се енергизира вода, която се използва за лечебни цели.

Ефект

CO2 медицинският ГАНС оказва благотворно влияние върху нервната система и балансира емоциите. Той е основният и най-важен ГАНС за живите клетки. Аминокиселините, присъстващи в продукта създават силна и стабилна връзка между енергията на ГАНС-а и енергията на нашето тяло. По този начин енергийният поток прониква дълбоко в тялото и има силен лечебен ефект.  

Начин на употреба

Внимателно свалете етикета на шишенцето. Измийте го по начина, по който миете посудата за храна и го сложете в бутилка, кана или друг съд за питейна вода. Напълнете внимателно съда с питейна вода (изворна, трапезна или филтрирана, нискоминерализирана неминерална вода). Магнитно-гравитационните полета на ГАНС-а ще започнат да взаимодействат с водата и тя веднага ще започне да се енергизира. Енергизирането продължава до момента, в който магнитно-гравитационните полета на водата се изравнят с магнитно-гравитационните полета на ганса. Приблизителното време за енергизиране на водата зависи от нейното количество и обема на ГАНС-а в нея. Опаковка от 5 мл. ГАНС енергизира 1 литър питейна вода за около 24 часа. След енергизирането водата е готова за пиене, може да се дава на домашни любимци за поддръжката на тяхното добро здраве, да се поливат цветя и други растения, което помага за тяхното оптимално развитие и им придава видимо по-свеж вид и аромат. 

1. Пиене на енергизирана вода

Енергизирайте чиста филтрирана или трапезна вода с ниско съдържание на минерали, както е описано в листовката. Пийте водата 3 – 5 пъти на ден в зависимост от нуждите ви. При проблеми със здравето може да пиете смес от енергизирана вода с различни ГАНС-ове. Съотношенията на водните смеси са различни за различните здравни проблеми. Информация за използването на смеси от енергизирана вода при лечението на различни заболявания търсете в раздела "Здравни технологии" на този сайт или се обърнете към специалистите на асоциацията.

2. Енергизиране на въздуха

За да енергизирате въдуха на пространството, в което живеете или работите, вземете неголям пулверизатор с вместимост около 100 мл. Напълнете го с енергизирана вода и разпръсквайте периодично водата във въздуха. По този начин той ще се енергизира и дезинфекцира, а енергията му ще влияе благоприятно за поддръжката на имунната система и доброто настроение на присъстващите в помещението.

3. Обработка на кожата и болни места 

С помощта на пулверизатора спрей напръскайте раздразнената кожа или източника на болка. Оставете водата да изсъхне и повторете отново. За една процедурата е необходимо засегнатия участък от кожата да остане влажен в рамките на 3 – 5 минути. Повтаряйте процедурата от 3 до 5 пъти на ден до изчезване на проблема. Всеки ден използвайте нова енергизирана вода.

4. Премахване на болка

В найлонова торбичка или плик с възможност за плътно затваряне поставете парче марля, памук, кухненска хартия или друга санитарна попивателна основа (без ароматизанти и оцветители), напоено с енергизирана вода. Извадете внимателно въздуха от така направения пластир и плътно го затворете така, че водата да не изтича от него. Наложете пластира върху болното място или превързаната рана за 10 – 20  минути, а след това го махнете. Процедурата се повтаря от 3 до 5 пъти на ден до зарастване на раната или до изчезване на болката от болното място, като всеки път сменяте напоеното парче в пластира с ново, напоено с нова енергизирана вода. 

5. Дишане на енергизиран въздух

За тази процедура на въздух използвайте наргиле или друг уред, който работи на същия принцип. Напълнете го с дестилирана вода и поставете в него шишенцето с ГАНС. Оставете го да престои така 24 часа за да може водата да се енергизира. След това вдишвайте въздух чрез наргилето бавно няколко пъти на ден в продължение на 3 – 5 минути. Повтаряйте процедурата 5 пъти на ден или повече в зависимост от нуждите.

6. Приемане на енергийна вана 

Напълнете ваната за къпане с хладка вода. Добавете 5 литра енергизирана вода или микс от няколко енергизирани с ГАНС води според нуждите и разбъркайте. За по-добър ефект поставете в двата края на ваната по едно шишенце с ГАНС от 20 мл. Влизайте във ваната 3 пъти на ден за 30 минути. 

Мерки за безопасност

Не отваряйте шишенцето, ако не знаете как трябва да използвате продукта и не го докосвайте с никоя част от тялото си, за да не разстроите магнито-гравитационните полета на ГАНС-а.

Продуктът е напълно безвреден за хора, животни и околната среда. Няма радиоактивно и електромагнитно лъчение. При поглъщане не предизвиква разстройство или отравяне. При изхвърляне не замърсява околната среда.

Начин на съхранение

Продуктът да се съхранява при стайна температура и да се използва затворен в шишенцето съгласно инструкциите по-горе. Да не се съхранява и поставя в непосредствена близост до техника, излъчваща мощни електромагнитни вълни (като рутери, предавателни антени, мобилни телефони и др). Да се пази от силно нагряване! При правилно съхранение продуктът е с безсрочна годност. 

Ако имате въпроси относно този продукт, обърнете се към местен представител на Асоциация Плазма България или към специалистите на експерименталната лаборатория.

Как да придобием този продукт?

Нашата експериментална лаборатория не извършва търговска дейност, поради тази причина можем единствено да ви насочим към легален български производител, от който да закупите необходимият ГАНС. Такъв производител е фирма "Арт дикей дизайн" ООД. Фирмата разработва плазмени технологии и предлага серия продукти под търговката марка "Заряд" с широко приложение в сферата на здравеопазването, селското стопанство и екологията. За повече информация чукнете тук.

  1. Поръчайте през онлайн магазина на фирма "Арт дикей дизайн" ООД или се свържете с търговските представители чрез контактната им форма в сайта или позвънете на телефон:
  2. След като направите заявка за определен продукт/и специалистите ще я обработят, подготвят и изпратят поръчката на посоченият от Вас адрес.
  3. Платете доставката при получаването и се наслаждавайте на чудните свойства на продукта.

Не купувайте и не ползвайте ГАНС, произведен от нелегални или неизвестни производители.

Последно променена в Понеделник, 17 Май 2021 22:43
(1 глас)